menu
Word Lid
Vlaams Belang organiseert Limburgse provinciale verkiezingsmeeting

[14/04/2024] Vlaams Belang organiseert Limburgse provinciale verkiezingsmeeting

Honderden leden van het Vlaams Belang verzamelden zondag in Kuringen (Hasselt) om er te luisteren naar speeches van de Limburgs lijsttrekkers en zich klaar te stomen voor de verkiezingen van 9 juni. De partij profileert zich als het enige alternatief op échte verandering. "Ons geloof in een betere toekomst brengt ons hier vandaag samen”, klonk het.

Het Vlaams Belang hield vandaag in elke Vlaamse provincie een meeting in de aanloop naar de verkiezingen. In Kuringen sprak lijsttrekker voor het Vlaams Parlement en ondervoorzitter van de partij Chris Janssens de aanwezige leden en militanten toe. Hij bracht een heldere boodschap: “Het Vlaams Belang gaat onze mensen op de eerste plaats zetten, altijd en overal, maar dat kan enkel met een overweldigende verkiezingsoverwinning.” Volgens Janssens is er maar één alternatief. “Er is maar één partij die bereid is het heft in handen te nemen en de noodzakelijke maatregelen te nemen om het beleid radicaal om te gooien. Dat is het Vlaams Belang!”

“Het Vlaams Belang gaat onze mensen op de eerste plaats zetten, altijd en overal!”

Ook Kamerlijsttrekker Annick Ponthier beaamde die boodschap. “Onze veiligheid, vrijheid én identiteit worden bedreigd en staan op het spel. Het Vlaams Belang wil de tanker keren. We willen niet meer, maar minder migratie. Recht en orde moeten hersteld worden en onze veiligheidsdiensten moeten we voluit ondersteunen. Een stem voor het Vlaams Belang op 9 juni is een stem voor het gezond verstand. Een stem om onze mensen eindelijk terug op de eerste plaats te zetten!”

Nieuwkomer Michiel Awouters (3e plaats, Vlaams Parlement) sprak de aanwezigen ook toe. Hij beklemtoonde dat dit land de hoogste belastingen op arbeid ter wereld heeft en dat “de politieke elite ons volledig in de steek heeft gelaten en naar de rand van de afgrond gebracht heeft.” Maar er is hoop volgens Awouters: "Ons geloof in een betere toekomst brengt ons hier vandaag samen. Dat we hier vandaag zo massaal aanwezig zijn, is een teken van hoop.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF