menu
Word Lid
Vlaams Belang Limburg schenkt opbrengsten marktacties aan het goede doel

Vlaams Belang schenkt opbrengsten marktacties aan het goede doel

Het Vlaams Belang schenkt in Limburg 2000 euro aan Isbroodnodig VZW. De afgelopen weken deelden verschillende lokale afdelingen in de provincie soep uit voor het goede doel met als slogan ‘Een Hart voor Onze Mensen’. Wie wou kon een vrije bijdrage doen. “We hebben getoond dat Vlaanderen een warme plek is”, zeggen Chris Janssens en Annick Ponthier “Het Vlaams Belang heeft een hart voor onze mensen en toont dat ook.”

In Limburg deelden 18 lokale afdelingen doorheen november soep uit voor het goede doel. Wie een tas warme soep dronk kon meteen ook een vrije bijdrage doen. De opbrengst daarvan gaat nu integraal naar Isbroodnodig. “Het is een actie die we ondertussen al enkele jaren doen”, zegt Ponthier. “Het is hartverwarmend hoe gemotiveerd onze afdelingen keer op keer zijn om geld in te zamelen voor het goede doel. Het is duidelijk dat het Vlaams Belang een hart voor onze mensen heeft”

“Met de kille wintermaanden voor de deur, willen we organisaties steunen die onze mensen een hart onder de riem steken”

De partij vroeg met de actie aandacht voor de moeilijkheden waarmee mensen in Vlaanderen kampen. “Heel veel mensen hebben het moeilijk”, zegt Janssens. “Met de kille wintermaanden voor de deur, willen we organisaties steunen die onze mensen een hart onder de riem steken.

De actie van het Vlaams Belang werd in elke Vlaams provincie georganiseerd. In elke provincie werd geld ingezameld voor een andere organisatie. Het ingezamelde bedrag werd verdubbeld door de partij.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF