menu
Word Lid
Boekvoorstelling Bodemloos – Limburg

Bodemloos, het nieuwe en baanbrekende boek over de miljardentransfers naar Wallonië, is binnenkort verkrijgbaar! In verschillende Vlaamse provincies houdt onze partij boekvoorstellingen over het nieuwste werk uit de pen van onze fractievoorzitter in de Kamer Barbara Pas en economie-expert Lode Vereeck. In het boek analyseert het duo de Vlaamse transfers die in bodemloze, Waalse putten verdwijnen. Waarom blijft zo’n parasitair systeem decennialang overeind? En wat doen we eraan? Kom mee luisteren naar onze oplossingen.

In Limburg komen we langs op woensdag 21 september in de Corda Campus (Kempische Steenweg 293/16, 3500 Hasselt). Er is parking voorzien aan de locatie van het evenement.

Ook op de andere sessies bent u uiteraard van harte welkom:
Oost-Vlaanderen – 14/9 – De Wiek (Dendermondebaan 8, 9240 Zele)
Antwerpen – 15/9 – Blue Point (Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen)
Vlaams-Brabant – 26/9 – De Montil (Moortelstraat 8, 1790 Affligem)
West-Vlaanderen – 27/9 – Van der Valk (Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp)

Het programma loopt steeds gelijk:
19.30 uur Deuren open
20-21 uur Boekvoorstelling
21-22 uur Receptie inclusief boekenverkoop en signeersessie

De boekvoorstelling is gratis, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Schrijf u dus vlug in op vlaamsbelang.org/bodemloos om zeker te zijn van uw inkomticket.

Kunt u er helaas niet bijzijn, maar wil u toch graag Bodemloos in handen krijgen? Het boek is momenteel op voorbestelling beschikbaar via www.vlaamsbelangwinkel.org/products/bodemloos. De verzending is voorzien vanaf 14 september 2022.

Alvast veel leesplezier gewenst, en hopelijk tot snel!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF